Osteopathie Haarlem verhuist, de praktijk voor osteopathie van Maarten Heemskerk, Osteopathie Haarlem, gaat verhuizen. De nieuwe praktijk zal gevestigd zijn aan de Schoterweg 158 zwart, om de hoek van de huidige locatie op het Sint-Jorisveld. Als de aannemer zijn beloftes nakomt moet het mogelijk zijn om eind januari te gaan verhuizen naar de Schoterweg. De afgelopen maanden is het pand ingrijpend verbouwd om een zo prettig mogelijke behandelomgeving voor de bezoekers alsook voor mij, als behandelaar te creëren. Volgens mij is dat gelukt.

261_klein

Als u de praktijk in Haarlem komt bezoeken met de auto moet u parkeren in de Cronjé-parkeergarage, de ingang bevindt zich op de Kleverlaan. In de parkeergarage is het het handigst als u de auto parkeert helemaal links in de garage bij de hoofduitgang, alsu daar naar boven gaat komt u op de Schoterweg uit. U moet dan om de praktijk te bereiken naar links lopen en na ongeveer 100 meter bereikt u de praktijk die zoals gezegd zich op nr. 158 zwart bevindt.

Als de verhuizing binnen Haarlem een feit is zal dat ook op de Google+pagina vermeldt worden en zal de nieuwe locatie op Google-maps te zien zijn.

Ik hoop u dan daar in Haarlem in een nieuwe prettige omgeving te kunnen ontvangen en te behandelen.