Het Nederlands elftal behaalt op dit moment de ene na de andere triomf in Brazilië. Vooral Arjan Robben, de voormalige ‘man van glas’, en Wesley Sneijder, die na zijn goede WK 4 jaar geleden was afgegleden naar een bedenkelijk niveau, tillen Oranje naar grote hoogte. Osteopathie blijkt hierbij een hele belangrijke rol te spelen getuige de hier geplaatste artikelen! Wilt u weten of osteopathie uw functioneren ook op zo’n manier kan verbeteren neemt u dan contact op met de praktijk.

International Wesley Sneijder wil zichzelf deze zomer weer in topconditie brengen met hulp van een tweetal osteopaten. De speler van de Turkse voetbalclub Galatasaray, die nu met Oranje meereist naar Azië voor een aantal oefenwedstrijden, legde met hen contact op aanraden van Chelsea-speler Drogba, zo verklaart hij in de Telegraaf. Juist onder begeleiding van deze osteopaten heeft Sneijder er alle vertrouwen in, dat hij komend seizoen weer in topvorm tussen de lijnen kan verschijnen.

Wesley Sneijder heeft een zeer matig voetbalseizoen achter de rug. De aanvoerder van het Nederlands elftal is daarom extra gemotiveerd het komend jaar weer te schitteren. Een Spaanse en een Franse osteopaat moeten hem daarbij helpen. In een onlangs verschenen artikel in de Telegraaf verklaart hij: “Ik ben via Didier Drogba met ze in contact gekomen. Ze begeleiden hem al jaren en als je ziet hoe hij op zijn 35e nog tekeer gaat. Zo zijn er nog een aantal spelers op leeftijd, die bij deze osteopaten lopen. Ik voelde direct een klik en ben nu anderhalve maand met ze bezig. Allerlei fysiotherapeuten hebben mij bij diverse blessures zonder resultaat behandeld. Als deze osteopaten vervolgens een andere diagnose stellen en me in twee weken van mijn problemen afhelpen, dan schept dat vertrouwen. Ik ben blij met deze mensen te mogen werken.”